210 324 5000

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Πάρε τηλέφωνο
στο
210 324 5000

ή

Θα σε καλέσουμε εμείς

Διασφαλίστε την οικογένειά σας
μόνο με 33€ ετησίως!

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να αντιδράσετε για κάτι που έχει βλάψει εσάς ή την οικογένειά σας αλλά δε το κάνατε σκεπτόμενοι τα δικαστικά έξοδα ή την αβεβαιότητα της έκβασης της δίκης;

Τι προσφέρει η Νομική Προστασία Οικογένειας;

Τα έννομα συμφέροντά σας μπορούν να θιγούν είτε από αμέλεια είτε από αδιαφορία τρίτων και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να τα διαφυλάξετε ανα πάσα στιγμή.

Η Νομική Προστασία Οικογένειας προστατεύει αποτελεσματικά εσάς και την οικογένειά σας από πολλά προβλήματα της καθημερινή σας ζωής καθώς σας καλύπτει όλες τις δαπάνες (δικαστικές & εξωδικαστικές) οι οποίες είναι απαραίτητες προκειμένου να διεκδικήσετε το δίκιο σας ενώπιων των δικαστικών και διοικητικών αρχών!

Το insurancemarket.gr σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Νομικής Προστασίας D.A.S Hellas, σας προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οικογένειας με πολύ χαμηλό κόστος!

Διασφαλίστε την οικογένειά σας μόνο με 33€ ετησίως!

Τώρα μπορείτε να προστατέψετε εσάς και την οικογένειά σας από προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στην καθημερινή σας ζωή, χωρίς να πληρώσετε ούτε 1€ για δικηγόρους και δικαστικά έξοδα!

Η Νομική Προστασία Οικογένειας θα σας καλύψει όλες τις δαπάνες προκειμένου να διεκδικήσετε το δίκιο σας ενώπιων των δικαστικών και διοικητικών αρχών.